www.ar-inoks.com
 
Valuutat:
Etusivu ::  Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus

laivaus

1. Toimitusluettelot jälkeen annamme tilausnumero näet tietoja tavaroista, jos tilaus on tehty viidentenä työpäivänä, tavaroita ei ollut lähetetty , otamme sinuun yhteyttä.

2. Emme ole vastuussa, jos pakkaus on kadonnut, vahingoittunut tai varastettu tai saapumisen yhteydessä. Jos sinulla on erityiset kuljetusvaatimukset, soita eteenpäin.

3. Yritämme ottaa sinuun yhteyttä ennen paketin toimittamista ja sen jälkeen. Mikäli paketti on kadonnut tai vahingoittunut, ota yhteyttä välittömästi ja paikallisten palvelukeskusten ilmoittaa ongelmasta.

Palauttaa ohjeet

1. Ilmoita meille, jos palauttamiselle on olemassa vakava laatuongelma.

2. Jos haluat palauttaa tuotteen, ilmoita meille sähköpostitse tai live chatin ennen syytä ilmoittamatta ja tilausnumero palauttamisesta 7 päivän kuluessa. Kaikki tuotteet on palautettava alkuperäisessä pakkauksessa. Kaikki pakkaukset on lähetettävä lähetysmenetelmällä. Emme ole vastuussa kadonneista paketeista kauttakulussa. Huomaa, että toimitusta ei palauteta.

3. Sitä ei palauteta, jos tuote vahingoittaa ihmisten käyttäytymistä tai ulkoisia tekijöitä.

4. Jos et halua vastaanottaa pakettia tarpeen mukaan, emme hyvitä koko summaa. Palaamme maksun takaisinmaksun saamisen jälkeen, mutta emme veloita postikuluja.

PALAUTTAA TUOTTEITA

1. Etsi tilaukseen liitetty palautusmerkki.

2. Noudata palautuslomakkeen täyttämistä koskevia ohjeita.

3. Liitä paluulappu ja aseta se paikalleen paikalliseen UPS-keräyspisteeseen.

4. Kun saamme objekti (tämä voi kestää jopa 10 työpäivää), niin tarkistamme sen, käsittelemme hyvityksen 5 työpäivän kuluessa. Käsittelemme hyvityksen maksutavan käytettiin alkuperäisessä hankinta ja summa sisältää kustannukset tuotteen ja käytetyn vero. Tavoitteenamme on käsitellä tämä edellä mainitussa päivämäärät, kellonajat, mutta palaa eivät ole taattu, koska lähetykset hoidetaan kolmansien osapuolten edellyttävät paikallisia pankkitoiminnan urlopom harjoittaja.

5. Jos sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä, ota meihin yhteyttä.

Shipping Sample Text ...

This section of text is from the Define Pages Editor located under Tools in the Admin.

To remove this section of the text, delete it from the Define Pages Editor.

© 2019 Adidas Lenkkitossut, Adidas Sandaalit, Juoksukengät All Rights Reserved.